Ervaringen

Lars
“Ik heb geleerd om me niet alleen te focussen op het negatieve, maar ook op de positieve dingen.”

Sophie
“Ik had veel ruzie met mijn ouders. Het leek wel alsof ze me niet wilden begrijpen. Samen met Patty heb ik een gesprek met mijn ouders gehad en heb ik kunnen zeggen hoe ik me voelde en wat ik graag wilde van hen. Mijn ouders vertelden me toen voor het eerst hoe belangrijk ik voor hen was en waarom. We hebben echt naar elkaar geluisterd. de ruzies zijn een stuk minder nu.”

Karen
“Ik had last van paniekaanvallen en stress. Hoe slecht het ook leek te gaan, Patty Tham kalmeerde me en gaf me tips en oefeningen tegen de stress. Ze zorgde ervoor dat ik vanuit een dip ook nog positieve dingen kon zien.”

Alex
“Ik was en ben soms een lastige puber, maar Patty Tham heeft me geholpen om het leven ook vanuit een ander perspectief te zien.”

Kim
“Zonder haar begeleiding was ik niet de persoon die ik nu ben. Ze heeft engelengeduld en een groot warm hart.”

Danisha
“Bij Patty Tham gaat het niet over wat zij wil horen van je, maar wat jij aan haar wilt vertellen. Ik voelde me nooit gepusht bij haar. ik kon alles tegen haar zeggen en dingen die ik zelf zei kaatste ze terug waardoor ik aan het denken werd gezet. Ik kreeg allerlei handvaten mee waardoor ik nu veel sneller uit mijn dip kan klimmen.”

 

Dank dat jullie je ervaringen met mij wilden delen. Uiteraard heb ik jullie namen omwille van privacy veranderd.